Valitse sivu

Lahden seudun kierrätyspuisto -hankkeessa järjestetään kesäkuun alussa kaksi avointa asukastilaisuutta. Tilaisuudet ovat osa hankkeessa käynnissä olevaa ympäristövaikutusten arviointia (YVA) ja vaihemaakuntakaavaprosessia. Kiertotaloutta palvelevalle jätteenkäsittelyalueelle on ehdolla yksi alue Hollolasta ja kolme Orimattilasta. Asukastilaisuuksissa käydään läpi mm. yleisökyselyn alustavia tuloksia sekä kyselyssä ja mielipiteissä esiin nousseita teemoja.

Hollolan asukastilaisuus
Aika: maanantai 3.6.2019 klo 17:30 – 19:30. Kahvitarjoilu klo 17 alkaen.
Paikka: Heinsuon koulu, Terveystie 10, Hollola

Orimattilan asukastilaisuus
Aika: tiistai 4.6.2019 klo 17:30 – 19:30. Kahvitarjoilu klo 17 alkaen.
Paikka: Erkko-lukio, Koulutie 17, Orimattila

Hollolan tilaisuudessa keskitytään Kehätien (VE1) aluevaihtoehtoon. Orimattilan tilaisuudessa esillä ovat Marjasuon (VE2), Matomäen (VE3) ja Loukkaanmäen (VE4) hankevaihtoehdot. Keskustelulle ja kysymyksille on varattu runsaasti aikaa. Kysymyksiä voi esittää myös etukäteen osoitteessa www.lahdenseudunkierratyspuisto.fi.

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy (PHJ) toimii YVAssa hankevastaavana, hankekumppaneinaan Hollolan kunta, Lahden ja Orimattilan kaupungit sekä Lahti Energia Oy. YVA-konsultteina toimivat Sweco Ympäristö Oy ja Vahanen Environment Oy. Päijät-Hämeen liitto vastaa YVAn rinnalla toteutettavasta vaihemaakuntakaavatyöstä.

Lisätietoja
YVA-hankevastaava:
Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy, kehityspäällikkö Antti Leiskallio, puh. 050 324 7427, antti.leiskallio(a)phj.fi

YVA-konsultti:
Sweco Ympäristö Oy, projektipäällikkö Mika Manninen, puh. 045 634 0224, mika.manninen(a)sweco.fi

Vaihemaakuntakaavoitus:
Päijät-Hämeen liitto, aluesuunnittelupäällikkö Riitta Väänänen, puh. 040 531 7628, riitta.vaananen(a)paijat-hame.fi