Valitse sivu

Välineitä niin päättäjille kuin asiantuntijoillekin

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ja eriarvoisuuden vähentäminen ovat osa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen eli THL:n varsin laajaa tehtäväkenttää. THL tarjoaa kunnille ja alueille tuoretta tietoa ja välineitä hyvinvointia ja terveyttä edistävän työn eli hyte-työn johtamiseen, suunnitteluun ja arviointiin. Lisäksi tarjolla on koulutuksia ja käytännön työkaluja. THL:n materiaaleista hyötyvät luottamushenkilöt, virkamiehet, työntekijät, järjestötoimijat sekä kaikki muut hyvinvointityöstä kiinnostuneet.  

Hyte-verkostokirjeestä löydät mm. tietoa ajankohtaisista hyte-teemoista sekä tapahtumista. Uusimmasta verkostokirjeestä voit tutustua esimerkiksi tuoreisiin tutkimustuloksiin köyhyyskierteen katkaisusta tai hyvinvointialueen luottamushenkilöiden tehtävistä.

Ensimmäisen valtakunnallinen ruokakasvatuspäivä 16.3.2022

Tilaisuus on tarkoitettu mm. koulujen, varhaiskasvatuksen, kuntahallinnon, ruokapalveluiden ja sote:n edustajille sekä muille ruokakasvatuksesta kiinnostuneille. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 11.3 mennessä Ruokakasvatuksen sivulla.

Lisätietoja

https://thl.fi/fi/web/hyvinvointi-ja-terveyserot


https://thl.fi/fi/web/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistamisen-johtaminen

Saila Juntunen
hyvinvointipäällikkö
puh. 044 077 3002
saila.juntunen(a)paijat-hame.fi