Valitse sivu

Päijät-Hämeen liitto etsii joukkoonsa edunvalvontajohtajaa. Työskentelet maakuntajohtajan alaisuudessa, osana liiton johtoryhmää. Johdat edunvalvonnan ja kuntayhteistyön toimintoja. Työssäsi edistät maakunnalle tärkeitä tavoitteita kansallisessa ja kansainvälisessä toiminnassa. Sinulla on valmiit verkostot kansallisella tasolla, etkä epäröi käyttää niitä maakunnan tavoitteiden ajamisessa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Omaksut nopeasti laajojen asiakokonaisuuksien ytimen. Edunvalvontamateriaalien valmistelu ja vaikuttava viestintä ovat sinulle arkipäivää.


Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Edellytämme aiempaa kokemusta edunvalvonnasta ja erinomaista englannin kielen taitoa. Eduksi hakijalle katsomme johtamiskokemuksen.


Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Valittavalle kuuluu puhelinetu. Tehtävä on kahden vuoden määräaikainen tehtävä. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Päijät-Hämeen liitto on savuton työpaikka.

Jätä hakemus

Hae paikkaa jättämällä hakemus Kuntarekryyn viimeistään 22.1.2021 klo 15.00 tästä linkistä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/edunvalvontajohtaja-329003/

Lisätietoja

Laura Leppänen, maakuntajohtaja, laura.leppanen@paijat-hame.fi, puh. 040 767 4364
Jari Paakkunainen, halllintojohtaja, jari.paakkunainen@paijat-hame.fi, puh. 044 371 9455

Lisätietoja maakunnasta ja Päijät-Hämeen liitosta verkkosivultamme www.paijat-hame.fi