Valitse sivu

Saimme huhtikuun alussa liittoon vieraiksi entisiä työkavereitamme. Pitkäaikaiset asiantuntijat ovat vaikuttaneet osaltaan monella eri tavoin Päijät-Hämeen kehittymiseen.

Kuvassa edessä vasemmalta kehittämisjohtaja Marja Koivula, Päijät-Hämeen matkailun vetäjä Kirsti Mannersalo, seutusuunnittelija Antti Iso-Sipilä, maakuntainsinööri Erkki Rope, hallintojohtaja Riitta Nyqvist ja maakuntajohtaja Pekka Hopeakoski. Takana keskellä nykyiset kehittämisjohtaja Juha Hertsi sekä hallintojohtaja Jari Paakkunainen. (Näin vuosien jälkeen tehtävänimikkeet ovat epätarkkoja, mutta suuntaa antavia 😉).

Tilaisuuteen osallistuneet nykyiset työntekijät kuvailivat vierailua rennoksi ja mielenkiintoiseksi. Vieraat halusivat kuulla liiton ajankohtaisista asioista ja heitä kiinnostivat erityisesti tuulivoiman ja logistiikan kasvumahdollisuudet sekä alueen edunvalvonta. Keskustelu oli syvällistä ja asiantuntevaa vieraiden kanssa, joilla on pitkä työkokemus ja katsovat nyt asioita hieman kauempaa.

Liiton nykyiset tehtävät ovat pääsääntöisesti entisenlaisia ja toimitilat samat. Tekemisen tavat vain ovat muuttuneet. Eräs vieraista totesikin, että ”täällähän pyörii samat asiat edelleen. Taitaa olla samat haasteet, esteet ja ongelmat. Nostavasta tehtiin selvityksiä jo meidän aikana”. Henkilökunta on vaihtunut kovasti ja siirtynyt osittaiseen etätyöhön. Vieraat kommentoivatkin, ettei montaa tuttua kasvoa tullut vastaan.

Kiitos käynnistä ja hyvää kevättä Antti, Erkki, Kirsti, Marja, Pekka ja Riitta!

Lisätietoja

Jari Paakkunainen
hallintojohtaja
+358 44 371 9455
jari.paakkunainen(a)paijat-hame.fi